Novacare otroška zobna ščetka – srebrna

Otroška zobna ščetka Novacare s ščetinami iz srebra

Otroška zobna ščetka Novacare s ščetinami iz srebra postavlja nove standarde glede dlesni prijaznega in občutljivega čiščenja.

Fine in ultra mehke ščetine zagotavljajo maksimalno zaščito otroških zob in dlesni ter preprečujejo mikropoškodbe, ki nastanejo zaradi pretiranega pritiska pri ščetkanju.

Uporaba s srebrom prevlečenih ščetin zagotavlja naravno čistočo – ne glede na to, kje konča otroška zobna ščetka Novacare – zagotavljamo, da bakterije nimajo možnosti!

11,90 

Inovativna tehnologija ščetine oplemenitene z najčistejšim srebrom
Posebej zaobljene ščetine maksimalna zaščita za zobe in dlesni
Ultra tanke ščetine učinkovito čistijo med zobmi
Preizkušena tehnologija srebra zagotavlja naravno čistočo ščetin
Priloženi dodatki embalaža, ki jo je mogoče ponovno zapreti za higienski transport na poti in na potovanju
Trdota ščetin super mehka

Novacare otroška zobna ščetka s super mehkimi s srebrom prevlečenimi ščetinami

Srebro – s srebrom impregnirane ščetine ščitijo vašo zobno ščetko pred bakterijami. Ta tehnologija ohranja vašo zobno ščetko čistejšo in varnejšo, kar je glavna zahteva za pripomoček, ki ga vsak dan dajemo v usta.

Potovalna embalaža – vsaka zobna ščetka Novacare je v svoji embalaži, popolni za shranjevanje in potovanja. Zdaj je zobno ščetko enostavno shraniti in jo nositi s seboj vsakič, ko ste na dopustu ali službenem potovanju.

 

novacare-icon-zaobljene-scetine

Zaobljene ščetine

novacare-icon-S-srebro

Srebrne ščetine

Kaj naredi ščetko tako edinstveneno?

ICON-metals

Zlato in srebro

Na povprečni zobni ščetki lahko najdemo približno 10 milijonov mikrobov. Zlate in srebrne ščetine klinično dokazano preprečujejo do 99,9% bakterij na vaši ščetki.

ICON-scetka2

Za občutljive zobe in dlesni

Močno drgnjenje med ščetkanjem zob povzroča trajne poškodbe. Zaobljene konice ščetin nežno masirajo ter preprečujejo mikro poškodbe na vaših dlesnih.

ICON-nitka

Učinek zobne nitke

Med zobmi se nabirajo nadležne obloge, ki jih zobne ščetke težko dosežejo. Dvoplastna struktura ultra tankih ščetin Novacare ščetke očisti medzobni prostor globlje in bolj učinkovito.