Novacare kristalna zobna ščetka – srebrna

Zobna ščetka Novacare s ščetinami iz srebra

Ščetine teh zobnih ščetk so impregnirane s srebrom. Primerno za ljudi z občutljivimi zobmi in krvavečimi dlesnimi. Zahvaljujoč majhni glavi ščetke zlahka dosežete težko dostopna mesta.

Novacare ščetke vsakih šest ur uničijo bakterije, ki so prilepljene na ščetine. V praksi se ob dvakratni uporabi ščetke vsakič umijete z novo ščetko.

Zahvaljujoč posebej izdelani 2-slojni strukturi ščetin ščetka veliko učinkoviteje čisti prostore med zobmi in tako spodbuja popoln učinek zobne nitke.

12,99 

Uporaba posebnih funkcionalnih filamentov učinkovito čiščenje v prostorih med zobmi in na zobni površini
Ultra tanke ščetine 2-slojna struktura ščetin za svetlejše in opazno bolj gladke zobe
Preizkušena tehnologija srebra zagotavlja naravno čistočo ščetin
Priloženi dodatki embalaža, ki jo je mogoče ponovno zapreti za higienski transport na poti in na potovanju
Trdota ščetin srednja

Zobna ščetka Novacare s ščetinami iz srebra

Srebro – s srebrom impregnirane ščetine ščitijo vašo zobno ščetko pred bakterijami. Ta tehnologija ohranja vašo zobno ščetko čistejšo in varnejšo, kar je glavna zahteva za pripomoček, ki ga vsak dan dajemo v usta.

2-slojna struktura ščetin – kombinacija dolgih, ultratankih ščetin in kratkih ovalnih ščetin zagotavlja veliko učinkovitejše odstranjevanje zobnih oblog. Dolga in tanka vlakna izjemno nežno prodrejo v medzobni prostor, očistijo zobne obloge, tako na težko dostopnih mestih kot pod dlesnijo. Kratke in ovalne ščetine poskrbijo za velike površine zob.

Manjša velikost glave – zobna ščetka mora biti sposobna učinkovito očistiti vsak kotiček vaših zob, ne le doseči ga. Zato je glava zobne ščetke Novacare manjša in dovolj prožna, da enako enostavno doseže in očisti tudi zadnje (žvečilne) zobe.

Čudovita kristalna oblika - Novacare držala so čista, gladka in prozorna. Na voljo so tudi v različnih čudovitih kristalnih barvah, zaradi česar je njihova uporaba prijetna izkušnja.

Potovalna embalaža – vsaka zobna ščetka Novacare je v svoji embalaži, popolni za shranjevanje in potovanja. Zdaj je zobno ščetko enostavno shraniti in jo nositi s seboj vsakič, ko ste na dopustu ali službenem potovanju.

novacare-icon-2-slojno

2-slojna struktura ščetin

novacare-icon-zaobljene-scetine

Zaobljene ščetine

novacare-icon-S-srebro

Srebrne ščetine

Kaj naredi ščetko tako edinstveno?

ICON-metals

Zlato in srebro

Na povprečni zobni ščetki lahko najdemo približno 10 milijonov mikrobov. Zlate in srebrne ščetine klinično dokazano preprečujejo do 99,9% bakterij na vaši ščetki.

ICON-scetka2

Za občutljive zobe in dlesni

Močno drgnjenje med ščetkanjem zob povzroča trajne poškodbe. Zaobljene konice ščetin nežno masirajo ter preprečujejo mikro poškodbe na vaših dlesnih.

ICON-nitka

Učinek zobne nitke

Med zobmi se nabirajo nadležne obloge, ki jih zobne ščetke težko dosežejo. Dvoplastna struktura ultra tankih ščetin Novacare ščetke očisti medzobni prostor globlje in bolj učinkovito.

 

sparkles2

Ogljeni prah

Čaj, kava in drugi priljubljeni napitki povzročajo motečo obarvanost zob. Oglje bambusa absorbira nečistoče in naravno pobeli vaše zobe.