Zobna krema Novacare Natural Repair

Zobna krema iz naravnih sestavin z zeolitom in mikrosrebrom

Novacare Natural Repair zobna krema z zeolitom služi kot optimalna podpora za regeneracijo vaše zobne sklenine. Naravni mineralni kompleks s hidroksiapatitom in kalcijem spodbuja remineralizacijo in tako zagotavlja idealno zaščito pred škodljivimi zobnimi oblogami. Zaščita pred kariesom je dodatno okrepljena z antikariogeno močjo ksilitola.

Pomirjujoč in protivnetni učinek aloje vere in kurkume na povsem naraven način.

Preizkušena tehnologija z mikrosrebrom zagotavlja dolgotrajno zaščito pred bakterijami in zobnimi oblogami do 14 ur po čiščenju. Novacare formula za popravilo tako optimalno podpira obremenjeno zobno sklenino ter ji povrne naravno moč in odpornost.

13,90 

Brez fluorida in brez sladkorja
HYDROXYLAPATIT in KALCIJ ter ALOE VERA in KURKUMA
Z naravnimi sestavinami in mikro srebrom Ag
Nežni čistilni delci na nežen način odstranjujejo škodljive zobne obloge
BIO meta poskrbi za svežino in prijeten dah
Kariostatično delovanje zahvaljujoč recepturi s ksilitolom
Brez nano delcev, Certifikat Natrue
60 % tube iz recikliranih materialov
Kakovostni proizvod iz Avstrije

Naravne sestavine najvišje kakovosti

Enkratno bio zobno kremo Novacare Natural Prevention odlikuje kombinacija izključno naravnih sestavin najvišje kakovosti (certifikat NATRUE) in izjemno učinkovitega mikro srebra! Znanstvene študije so pokazale, da mikro srebro deluje na tistih mestih, kjer zaradi bakterij nastopijo najpogostejša obolenja zob, kot so karies, krvaveče dlesni in boleča vnetja. Zaradi dokazanega dolgotrajnega delovanja bodo vaši zobje zaščiteni tudi do 14 ur po umivanju. Zobna krema Novacare Natural Prevention vsebuje tudi ksilitol, ki z antikariogenim delovanjem (prav tako klinično dokazanim) še dodatno pripomore k optimalni zaščiti zob.

Brez fluorida

Tri vrste mete (njivska meta, zelena meta in poprova meta) zaokrožujejo antiseptične lastnosti zobne kreme Novacare Natural Prevention in hkrati na naraven način poskrbijo za svež dah. Ta bio certificirana zobna krema z mikro srebrom vsekakor predstavlja visoko učinkovito in nepogrešljivo naravno formulo, ki se odlikuje po delovanju in sestavi ter predstavlja res kakovosten avstrijski proizvod! V skladu s filozofijo zobne kreme Novacare Natural Prevention je krema pakirana v tubi, ki je v veliki meri izdelana iz recikliranega materiala. Krema ne vsebuje nobenih gensko spremenjenih sestavin, živalskih genov ali derivatov živalskega izvora. Seveda je bilo v postopku razvoja in proizvodnje kakršnokoli testiranje na živalih prepovedano (logotip Vegan na hrbtni strani tube).

Klinične študije

Zobne kreme z mikro srebrom delujejo preventivno proti bakterijsko pogojenemu vnetju dlesni, paradontalni bolezni tkiv in zobni gnilobi. Mikro srebro uničuje bakterije neposredno na zobnih oblogah in tako na naraven način zmanjšuje nastanek bakterijskih oblog, delci srebra pa tudi do 14 ur po umivanju zob delujejo proti trdovratnim zobnim oblogam in zagotavljajo dolgotrajno ter dokazljivo učinkovito delovanje. Utekočinjena zobna krema doseže tudi mesta, ki jih z zobno ščetko ni mogoče doseči, in tako celovito ščiti vaše zobe.